- завод з виготовлення покриттів для дахів.

Якісні покрівельні та фасадні рішення з металочерепиці від українського виробника.

Previous
Next
Наш завод
Галерея

ЗАМОВЛЯТИ У НАС ЛЕГКО

5 простих кроків від вашої заявки до отримання замовлення
ВАША ЗАЯВКА
Залишіть заявку або зателефонуйте до нашого офісу
1
ВАША ЗАЯВКА
КОНСУЛЬТАЦІЯ
Наш менеджер зв'яжеться з вами для обговорення деталей замовлення
2
КОНСУЛЬТАЦІЯ
ЗАМІР І РОЗРАХУНОК
Наш спеціаліст розрахує ваше замовлення
3
ЗАМІР І РОЗРАХУНОК
ОПЛАТА
Оплатіть замовлення зручним для вас способом
4
ОПЛАТА
ДОСТАВКА
Доставимо продукцію на ваш об'єкт у строк
5
ДОСТАВКА

Великий вибір матеріалів для даху від компанії Гепард.

В даний час на будівельному ринку представлено велику різноманітність матеріалів для даху. У продажу можна зустріти керамічну та бітумну черепиці, фальцеві та м'які покрівлі, профлист та металочерепицю. Деякі забудовники віддають перевагу шиферу, рулонній покрівлі (склоізолу та руберойду), листам з ондуліну.

Металочерепиця - довговічний покрівельний матеріал із цинковим полімерним покриттям. Її основою є тонкі профільовані листи з металу (сталі, алюмінію, міді) з поперечними, поздовжніми згинами. Дах з металочерепиці досить міцний. Вона зовні схожа на рельєфну форму керамічної черепиці.

Профільований лист є профільованими листами з оцинкованої сталі. Щоб виготовити цей матеріал, професіонали вдаються до методу холодного прокату. Профнастил Київ широко застосовують у промисловому, приватному житловому будівництві. Укладання профнастилу передбачає використання утеплювача.

Бітумна черепиця - м'який покрівельний матеріал. Він є незамінним для облаштування скатних дахів приватних будинків, котеджів з ухилом. Черепиця своїм зовнішнім виглядом імітує натуральну. Покриття для даху містить, просочений бітумним складом, склополотно.

Черепиця керамічна - надійний, перевірений часом, сучасний покрівельний матеріал. Він виготовляється з глини, обпаленої в печі за високої температури.

Не менш затребувана сьогодні гладка, металева фальцева покрівля. Вона виготовляється з титан-цинку, алюмінію, оцинкованої міді, сталі з полімерним покриттям.

Купити покрівельні матеріали від заводу виробника у Вінниці.

Купити покрівельні матеріали у Вінниці, Києві, Миколаєві за найкращими цінами пропонує компанія Гепард. Завод з бездоганною репутацією протягом п'ятнадцяти років має налагоджене виробництво металочерепиці та профнастилу.

Для виготовлення даху, металопрофіль Миколаїв, використовується сталь високої якості . Її постачальниками є відомі торгові марки - ARCELOR, THYSSEN та DONGBU.

Менеджери фірми Гепард Вінниця нададуть професійну консультацію щодо видів покрівельних матеріалів та комплектуючих до ним. Фахівці допоможуть зробити всі необхідні розрахунки, оформлять замовлення та відправлять замірника на об'єкт.

Телефонуйте в магазин покрівельних матеріалів або залишайте заявку в онлайн-чаті. Наші співробітники негайно зв'яжуться з вами.

Контакти

  • м. Вінниця, вул. Гонти, 39 а
  • Телефон:
    +38 (063) 836-01-00,
    +38 (067) 412-02-51,
    +38 (067) 432-33-13
  • E-mail: olga.gepard.vin@gmail.com
  • Время работы: Мы ждём Вас ежедневно с 9:00 до 17:00
    Сб, Нд — вихідний.
Логотип Завод металлочерепицы и металлопрофиля в Виннице Гепард
Фото карта Завод металлочерепицы и металлопрофиля Гепард Винница

Українська